БЪРЗО РАЗГЛОБЯЕМИ СТОМАНЕНИ КОНСТРУКЦИИ

Система за бързо разглобяеми стоманени конструкции

Проектиране, доставка и изграждане на конструкции и решения чрез фитинг система от поцинкована стомана. Технологията е с множество приложения, възможност за преместваеми рекламни конструкции, лесна за монтаж и издръжлива на атмосферни влияния. Системата предлага изключителна здравина и дълъг експлоатационен живот, като я прави идеално решение за различни индустриални и комерсиални приложения.

Налични размери фитинги - бързи връзки

АКУСТИЧНИ РЕШЕНИЯ

Проектиране, производство и монтаж на високоефективни акустични системи

Дизайн, производство и монтаж на акустични изделия с висок коефициент на звукопоглъщане, благодарение на използваните материали – комбинация от негорима акустична вата, масивна дървесина и акустични платове в разнообразие от 40 цвята. Налични са готови стандартни акустични панели, както и възможност за проектиране и изпълнение на индивидуални решения, съобразени с конкретните помещения. Предлаганите системи са с широко визуално и акустично приложение в офис сгради, хотели, домове, обществени пространства, студиа, индустриални помещения и др.

ИНТЕРИОР И КОНСТРУКЦИИ

Изпълнение на архитектурни и интериорни проекти

Проектиране, изработка и монтаж на декоративни интериорни решения – тавани, прегради и др. Изработка и монтаж на класически метални елементи и конструкции – парапети, огради, перголи. Консултация, проектиране, изработка и монтаж на навеси и различни системи сенници.

ИДЕИ